Ktoś gra w WOWa :P z pachem 3.2.2 na serwerze Sunwell :P Gra ktoś na tym serwie :P Gdyby dużo osób grało zrobiło by się Gildie Games-center;]
I co sądzicie na Teamt WOW'a
Witamy na Games-Center.pl - Sieć serwerów
![]() |
Games-Center.pl - Sieć serwerów gier wita przybysza. Jak w większości społeczności tak i u nas, aby korzystać ze wszystkich opcji musisz być zalogowany. Jak wiadomo zalogowanie wymaga wcześniejszej rejestracji ale nie martw się, proces rejestracji jest szybki, prosty i bezpłatny. Potrzebujemy jedynie kilka podstawowych informacji o Tobie. Zostań częścią cześcią naszej społeczności a będziesz mógł:
|
Guest Message by DevFuse
WOW?
Rozpoczęty przez
VeGi
, 13 lip 2010 20:24
Gość__*
Napisano 07 sierpień 2010 - 18:01
Gość__*
Kurna, te wszystkie tibie, 4story, lastchaosy, metiny to jeden wielki szajsen! Tak jak cezary powiedział, tam się gra jak się niemazycia, tylko łazisz i bezsensu EXPISZ...
(Polecam filmik na YouTube "Władca Pierścienie Idziemy Poekspic"
Tak mi się przypomniało :P
(Polecam filmik na YouTube "Władca Pierścienie Idziemy Poekspic"
Tak mi się przypomniało :P
Gość__*
Napisano 07 sierpień 2010 - 20:57
Gość__*
To itak szajs... bo sie bezinteresownie expi, nie obchodzi mnie że wiece dmg zabierasz, łazisz tylko i bijesz potwory, i to nie ty bijez tylko każesz mu bić... bez sensu, ja grałem w LastChaos doszedłem do 25 czy do 29 lvl i zostawielm to gówno... sam nie wierze że w to grałem... :(
Napisano 09 listopad 2010 - 09:09
Grałem kiedyś w grę podobną do WOW-a i muszę powiedzieć że to jedno wielkie Gówno i podzielam zdanie Cezara .
W tą gre grają dzieci które nie mają co z czasem wolnym robić , weźcie lepiej się pouczcie z matematyki a nie kupować CC i inne dziady .
Ci co na was zarabiają to się śmieją tylko z was , bo jak można kupować za 100 zł jakieś rzeczy do gry z których nie ma pożytku ?
Nie rozumiem tego .
W tą gre grają dzieci które nie mają co z czasem wolnym robić , weźcie lepiej się pouczcie z matematyki a nie kupować CC i inne dziady .
Ci co na was zarabiają to się śmieją tylko z was , bo jak można kupować za 100 zł jakieś rzeczy do gry z których nie ma pożytku ?
Nie rozumiem tego .
Aby w pełni korzystać z forum musisz być zalogowany.
Jeśli masz konto zaloguj się.
Nie posiadasz jeszcze konta? Masz okazję to zmienić, zarejestruj się.
Jeśli masz konto zaloguj się.
Nie posiadasz jeszcze konta? Masz okazję to zmienić, zarejestruj się.

Logowanie »
Do góry